Privatlivspolitik

1. databeskyttelse i et overblik

Allmene meddelelser

De følgende meddelelser giver et simpelt overblik over, hvad der sker med dine personoplysninger, når du besøger dette websted. Personoplysninger er alle oplysninger, som gør det muligt at identificere dig personligt. For detaljerede oplysninger om databeskyttelse henvises til vores privatlivspolitik, der er anført under denne tekst.

Dataindsamling på dette websted

Hvem er ansvarlig for dataindsamlingen på dette websted?

Databehandlingen på dette websted foretages af webstedsoperatøren. Du kan finde deres kontaktoplysninger i afsnittet "Meddelelse om den ansvarlige part" i denne fortrolighedspolitik.

Hvordan indsamler vi dine data?

En af de måder, vi indsamler dine data på, er ved at du giver os dem til os. Det kan f.eks. være data, som du indtaster i en kontaktformular.

Andre data indsamles automatisk eller efter dit samtykke, når du besøger hjemmesiden af vores it-systemer. Det drejer sig primært om tekniske data (f.eks. internetbrowser, operativsystem eller tidspunkt for sidevisning). Indsamlingen af disse data sker automatisk, så snart du går ind på dette websted.

Hvad bruger vi dine data til?

Nogle af oplysningerne indsamles for at sikre, at webstedet kan leveres fejlfrit. Andre data kan bruges til at analysere din brugeradfærd.

Hvilke rettigheder har du i forbindelse med dine data?

Du har til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om oprindelsen, modtageren og formålet med dine lagrede personoplysninger. Du har også ret til at anmode om rettelse eller sletning af disse oplysninger. Hvis du har givet dit samtykke til databehandling, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med henblik på fremtiden. Du har også ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger under visse omstændigheder. Desuden har du ret til at indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed.

Du kan til enhver tid kontakte os om dette og andre spørgsmål om databeskyttelse.

Analyse og værktøjer fra tredjeparter

Når du besøger dette websted, kan din surfadfærd blive statistisk analyseret. Dette sker primært med såkaldte analyseprogrammer. Detaljerede oplysninger om disse analyseprogrammer kan findes i følgende fortrolighedspolitik.

2. Hosting og Content Delivery Networks (CDN)

Ekstern hosting

Dette websted er hostet af en ekstern tjenesteudbyder (hoster). De personlige oplysninger, der indsamles på dette websted, lagres på hosters servere. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, IP-adresser, kontaktforespørgsler, meta- og kommunikationsdata, kontraktdata, kontaktoplysninger, navne, webstedsadgang og andre data, der genereres via et websted.

Hosteren anvendes til opfyldelse af kontrakter med vores potentielle og eksisterende kunder (art. 6, stk. 1, litra b DSGVO) og af hensyn til en sikker, hurtig og effektiv levering af vores online-tilbud af en professionel udbyder (art. 6, stk. 1, litra f DSGVO).

Vores hostere vil kun behandle dine data, i det omfang det er nødvendigt for at opfylde deres serviceforpligtelser, og de vil følge vores instruktioner med hensyn til disse data.

Vi bruger følgende hostere:

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen
Tyskland

Indgåelse af en kontrakt om ordrebehandling

For at sikre en databeskyttelseskonform behandling har vi indgået en kontrakt om ordrebehandling med vores hoster

3. Generelle meddelelser og obligatoriske oplysninger

Databeskyttelse

Disse siders operatører tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Vi behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de juridiske databeskyttelsesregler samt denne privatlivspolitik.

Når du bruger dette websted, indsamles der forskellige personoplysninger. Personoplysninger er oplysninger, som gør det muligt at identificere dig personligt. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvilke data vi indsamler, og hvad vi bruger dem til. Den forklarer også, hvordan dette gøres og med hvilket formål.

Vi vil gerne påpege, at dataoverførsel på internettet (f.eks. ved kommunikation via e-mail) kan have sikkerhedshuller. En fuldstændig beskyttelse af data mod tredjeparters adgang er ikke mulig.

Oplysning om det ansvarlige organ

Den ansvarlige for databehandlingen på dette websted er:

wallPen GmbH
Industriepark 2
57539 Etzbach

Telefon: +49 [0] 2682 96 4000
E-mail: info@wallpen.com

Den dataansvarlige er den fysiske eller juridiske person, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålet med og midlerne til behandling af personoplysninger (f.eks. navne, e-mailadresser eller lignende).

Lagringsperiode

Medmindre der er nævnt en mere specifik opbevaringsperiode i denne privatlivspolitik, forbliver dine personoplysninger hos os, indtil formålet med behandlingen af oplysningerne ikke længere er gældende. Hvis du fremsætter en berettiget anmodning om sletning eller tilbagekalder dit samtykke til databehandling, slettes dine data, medmindre vi har andre lovlige grunde til at opbevare dine personoplysninger (f.eks. opbevaringsperioder i henhold til skatte- eller handelslovgivningen); i sidstnævnte tilfælde vil sletning finde sted, når disse grunde ikke længere er gældende.

Oplysning om dataoverførsel til USA

Vores websted indeholder værktøjer fra virksomheder med base i USA. Hvis disse værktøjer er aktive, kan dine personlige data blive videregivet til de respektive virksomheders amerikanske servere. Vi vil gerne påpege, at USA ikke er et sikkert tredjeland i henhold til EU's databeskyttelseslovgivning. Amerikanske virksomheder er forpligtet til at udlevere personoplysninger til sikkerhedsmyndigheder, uden at du som registreret kan anlægge sag mod dette. Det kan derfor ikke udelukkes, at amerikanske myndigheder (f.eks. efterretningstjenester) behandler, evaluerer og permanent gemmer dine data på amerikanske servere til overvågningsformål. Vi har ingen indflydelse på disse behandlingsaktiviteter.

Inddragelse af dit samtykke til databehandling

Mange databehandlinger er kun mulige med dit udtrykkelige samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke, du allerede har givet, når som helst. Lovligheden af den databehandling, der er udført indtil tilbagekaldelsen, forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Ret til at gøre indsigelse mod indsamling af data i specifikke tilfælde og mod direkte markedsføring (artikel 21 i DSGVO)

Når databehandlingen er baseret på art. 6 ABS. 1 LIT. E ELLER F DSGVO, HAR DU TIL ENHVER TID RET TIL AT GØRE INDSIGELSE MOD BEHANDLINGEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER AF GRUNDE, DER SKYLDES DIN SÆRLIGE SITUATION; DETTE GÆLDER OGSÅ FOR PROFILERING BASERET PÅ DISSE BESTEMMELSER. DET RESPEKTIVE RETSGRUNDLAG, SOM BEHANDLINGEN ER BASERET PÅ, KAN FINDES I DENNE DATABESKYTTELSESERKLÆRING. HVIS DU GØR INDSIGELSE, BEHANDLER VI IKKE LÆNGERE DINE PERSONOPLYSNINGER, MEDMINDRE VI KAN PÅVISE TVINGENDE LEGITIME GRUNDE TIL BEHANDLINGEN, SOM GÅR FORUD FOR DINE INTERESSER, RETTIGHEDER OG FRIHEDSRETTIGHEDER, ELLER BEHANDLINGEN SKER MED HENBLIK PÅ AT GØRE RETSKRAV GÆLDENDE, UDØVE ELLER FORSVARE RETSKRAV (INDSIGELSE I HENHOLD TIL ART. 21 ABS. 1 DSGVO).

Hvis dine personoplysninger behandles med henblik på direkte reklame, har du ret til til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på en sådan reklame; DETTE GÆLDER OGSÅ FOR PROFILERING, FOR SÅ VIDT SOM DEN ER FORBUNDET MED SÅDAN DIREKTE REKLAME. Hvis du er uenig, vil dine personlige oplysninger efterfølgende ikke længere blive brugt til direkte reklame (indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 2, i GDPR).

Ret til at klage til den kompetente tilsynsmyndighed

I tilfælde af overtrædelser af GDPR har de registrerede personer ret til at klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i den medlemsstat, hvor de har deres sædvanlige opholdssted, deres arbejdssted eller det sted, hvor den påståede overtrædelse fandt sted. Retten til at klage berører ikke andre administrative eller retslige retsmidler.

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret oplysninger, som vi behandler automatisk på grundlag af dit samtykke eller i forbindelse med opfyldelse af en kontrakt, til dig eller til en tredjepart i et fælles, maskinlæsbart format. Hvis du anmoder om direkte overførsel af oplysningerne til en anden dataansvarlig, vil dette kun ske, hvis det er teknisk muligt.

SSL- eller TLS-kryptering

Dette websted anvender SSL- eller TLS-kryptering af sikkerhedshensyn og for at beskytte overførslen af fortroligt indhold, f.eks. ordrer eller anmodninger, som du sender til os som webstedets operatør. Du kan genkende en krypteret forbindelse ved, at adresselinjen i browseren ændres fra "http://" til "https://" og ved låsesymbolet i din browserlinje.

Hvis SSL- eller TLS-kryptering er aktiveret, kan de data, du overfører til os, ikke læses af tredjeparter.

Oplysning, sletning og berigtigelse

Du har inden for rammerne af de gældende lovbestemmelser til enhver tid ret til gratis at få oplysninger om dine lagrede personoplysninger, deres oprindelse og modtager og formålet med databehandlingen og om nødvendigt ret til at få disse oplysninger rettet eller slettet. Til dette formål og for yderligere spørgsmål om personlige data kan du til enhver tid kontakte os.

Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid kontakte os for at gøre dette. Retten til begrænsning af behandlingen findes i følgende tilfælde:

  • Hvis du anfægter nøjagtigheden af dine personlige oplysninger, som vi har gemt, har vi normalt brug for tid til at kontrollere dette. Du har ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, så længe kontrollen varer.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er sket/bliver sket ulovligt, kan du anmode om begrænsning af databehandlingen i stedet for sletning.
  • Hvis vi ikke længere har brug for dine personoplysninger, men du har brug for dem til at udøve, forsvare eller gøre retskrav gældende, har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger i stedet for sletning.
  • Hvis du har gjort indsigelse i henhold til artikel 21, stk. 1, i GDPR, skal der foretages en afvejning mellem dine og vores interesser. Så længe det endnu ikke er blevet fastslået, hvis interesser der har forrang, har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du har begrænset behandlingen af dine personoplysninger, må sådanne oplysninger - ud over at blive lagret - kun behandles med dit samtykke eller med henblik på at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare retskrav eller til beskyttelse af en anden fysisk eller juridisk persons rettigheder eller af hensyn til en vigtig offentlig interesse i Den Europæiske Union eller en medlemsstat.

Obning mod reklamemails

Der gøres hermed indsigelse mod brugen af kontaktoplysninger, der er offentliggjort inden for rammerne af af aftryksforpligtelsen, til at sende reklame- og informationsmateriale, som ikke udtrykkeligt er blevet anmodet om. Operatørerne af siderne forbeholder sig udtrykkeligt retten til at tage retslige skridt i tilfælde af uopfordret udsendelse af reklameinformation, f.eks. via spam-mails.

4. Indsamling af data på dette websted

Kontaktformular

Hvis du sender os forespørgsler via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktoplysninger, du angiver der, blive gemt af os med henblik på at behandle forespørgslen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi videregiver ikke disse data uden dit samtykke.

Behandlingen af disse data er baseret på artikel 6, stk. 1, litra b), i DSGVO, hvis din anmodning er relateret til opfyldelsen af en kontrakt eller er nødvendig for gennemførelsen af foranstaltninger forud for kontraktindgåelse. I alle andre tilfælde er behandlingen baseret på vores legitime interesse i en effektiv behandling af anmodninger, der er rettet til os (art. 6, stk. 1, litra f), i DSGVO) eller på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a), i DSGVO), hvis du har anmodet om det.

De data, du indtaster i kontaktformularen, forbliver hos os, indtil du anmoder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til at gemme dem, eller formålet med at gemme dataene ikke længere er relevant (f.eks. efter at behandlingen af din anmodning er afsluttet). Obligatoriske lovbestemmelser - navnlig opbevaringsperioder - forbliver uberørte.

Forespørgsel via e-mail, telefon eller fax

Hvis du kontakter os via e-mail, telefon eller fax, vil din henvendelse, herunder alle personlige oplysninger, der følger heraf (navn, henvendelse) blive gemt og behandlet af os med henblik på at behandle din anmodning. Vi videregiver ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

Behandlingen af disse data er baseret på artikel 6, stk. 1, litra b), i DSGVO, hvis din anmodning er relateret til opfyldelsen af en kontrakt eller er nødvendig for gennemførelsen af foranstaltninger forud for kontraktindgåelse. I alle andre tilfælde er behandlingen baseret på vores legitime interesse i en effektiv behandling af de anmodninger, der er rettet til os (artikel 6, stk. 1, litra f), i DSGVO) eller på dit samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a), i DSGVO), hvis du har anmodet om det.

De data, du sender til os via kontaktanmodninger, forbliver hos os, indtil du anmoder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til at gemme dem, eller formålet med at gemme dataene ikke længere er relevant (f.eks. efter at behandlingen af din anmodning er afsluttet). Obligatoriske lovbestemmelser - navnlig lovbestemte opbevaringsperioder - forbliver uberørte.

5. Analyseværktøjer og reklame

Forsøger

Den, der udbyder dette websted, bruger etracker GmbH's tjenester fra Hamburg, Tyskland (www.etracker.com) til at analysere brugsdata. Vi bruger som standard ikke cookies til webanalyse. I det omfang vi bruger analyse- og optimeringscookies, indhenter vi dit udtrykkelige samtykke særskilt på forhånd. Hvis dette er tilfældet, og du giver dit samtykke, vil cookies blive brugt til at muliggøre en statistisk analyse af denne hjemmeside, en måling af succesen af vores online markedsføring samt testprocedurer, f.eks. til at teste og optimere forskellige versioner af vores online tilbud eller dets komponenter. Cookies er små tekstfiler, der gemmes af internetbrowseren på brugerens terminal. etracker-cookies indeholder ingen oplysninger, der gør det muligt at identificere en bruger.

De data, der genereres af etracker, behandles og opbevares af etracker udelukkende i Tyskland på vegne af udbyderen af dette websted og er derfor underlagt strenge tyske og europæiske databeskyttelseslove og -standarder. I den forbindelse er etracker blevet uafhængigt revideret, certificeret og tildelt ePrivacyseal databehandlingsmærket.

Databehandlingen er baseret på de juridiske bestemmelser i art. 6 (1) f (legitim interesse) i den generelle forordning om databeskyttelse (DSGVO). Vores bekymring i henhold til DSGVO (legitim interesse) er optimering af vores online-tilbud og vores tilstedeværelse på nettet. Da det er vigtigt for os at beskytte vores besøgendes privatliv, anonymiseres eller pseudonymiseres de data, der kan henvise til en individuel person, såsom IP-adresse, login- eller enhedsidentifikatorer, så hurtigt som muligt. Enhver anden brug, sammenlægning med andre data eller videregivelse til tredjeparter vil ikke finde sted.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod ovennævnte databehandling. Indsigelsen har ingen negative konsekvenser.

Du kan finde flere oplysninger om etracker's databeskyttelse her.

6. Nyhedsbrev

Nyhedsbrevsdata

Hvis du ønsker at modtage det nyhedsbrev, der tilbydes på hjemmesiden, skal vi have en e-mailadresse fra dig samt oplysninger, der gør det muligt for os at kontrollere, at du er indehaver af den oplyste e-mailadresse, og at du accepterer at modtage nyhedsbrevet. Yderligere oplysninger vil ikke blive indsamlet eller vil kun blive indsamlet på frivillig basis. Vi bruger udelukkende disse data til at sende de ønskede oplysninger og videregiver dem ikke til tredjeparter.

Behandlingen af de data, der er indtastet i tilmeldingsformularen til nyhedsbrevet, er udelukkende baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af data, e-mailadresse og deres anvendelse til udsendelse af nyhedsbrevet, f.eks. via linket "afmelding" i nyhedsbrevet. Lovligheden af de allerede udførte databehandlinger forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

De data, du giver os med henblik på at modtage nyhedsbrevet, vil blive gemt af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen, indtil du afmelder dig fra nyhedsbrevet, og vil blive slettet fra nyhedsbrevslisten, når du afmelder dig fra nyhedsbrevet eller efter at formålet er ophørt med at eksistere. Vi forbeholder os ret til at slette eller blokere e-mailadresser fra vores nyhedsbrevsliste efter eget skøn inden for rammerne af vores legitime interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO.

Når du har afmeldt dig fra nyhedsbrevsdistributionslisten, vil din e-mail-adresse blive gemt af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen på en sortliste, om nødvendigt for at forhindre fremtidige udsendelser. Oplysningerne fra den sorte liste vil kun blive anvendt til dette formål og vil ikke blive sammenlagt med andre oplysninger. Dette tjener både din interesse og vores interesse i at overholde de lovmæssige krav til udsendelse af nyhedsbreve (legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, litra f DSGVO). Opbevaringen på den sorte liste er ikke tidsbegrænset. Du kan gøre indsigelse mod opbevaring, hvis dine interesser vejer tungere end vores legitime interesse.

Mailjet

Dette websted bruger Mailjet til at sende nyhedsbreve. Udbyderen er Mailjet SAS (Global HQ) kontor og postadresse Paris: 13-13 bis, rue de l'Aubrac, 75012 Paris, Frankrig.

Mailjet er en tjeneste, der bl.a. bruges til at organisere og analysere udsendelse af nyhedsbreve. De data, du indtaster med henblik på at modtage nyhedsbreve, gemmes på Mailjets servere.

Mailjets servere bruges ikke til dette formål.

Dataanalyse foretaget af Mailjet

Ved hjælp af Mailjet er det muligt for os at analysere vores nyhedsbrevskampagner. Vi kan f.eks. se, om en nyhedsbrevbesked blev åbnet, og hvilke links der eventuelt blev klikket på. På denne måde kan vi bl.a. finde ud af, hvilke links der blev klikket særligt ofte.

Vi kan også se, om visse tidligere definerede handlinger blev udført efter åbning/klik (konverteringsrate). Vi kan f.eks. se, om du har foretaget et køb, efter at du har klikket på nyhedsbrevet.

Mailjet giver os også mulighed for at opdele ("klynge") modtagerne af nyhedsbreve på baggrund af forskellige kategorier. Dette gør det muligt at opdele modtagerne af nyhedsbrevet efter f.eks. alder, køn eller bopæl. På denne måde kan nyhedsbrevene bedre tilpasses de respektive målgrupper. Hvis du ikke ønsker analyser fra Mailjet, skal du afmelde dig nyhedsbrevet. For at gøre dette giver vi et tilsvarende link i hver nyhedsbrev.

For detaljerede oplysninger om Mailjets funktioner kan du se følgende link: https://www.mailjet.de/funktion/.

Mailjets privatlivspolitik findes på: https://www.mailjet.de/sicherheit-datenschutz/.

Retsgrundlag

Databehandlingen er baseret på dit samtykke (art. 6, stk. 1, litra a, i DSGVO). Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. Lovligheden af de allerede gennemførte databehandlinger forbliver upåvirket af tilbagekaldelsen.

Lagringstid

De data, som du har indsendt til os med henblik på at modtage nyhedsbrevet, vil blive opbevaret af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen, indtil du afmelder dig fra nyhedsbrevet, og vil blive slettet fra nyhedsbrevsdistributionslisten, når du afmelder dig fra nyhedsbrevet. Data, som vi har gemt til andre formål, er ikke berørt af dette.

Når du afmelder dig fra nyhedsbrevslisten, vil din e-mailadresse blive gemt af os eller nyhedsbrevstjenesteudbyderen på en sortliste, om nødvendigt, for at forhindre fremtidige udsendelser. Oplysningerne fra den sorte liste vil kun blive anvendt til dette formål og vil ikke blive sammenlagt med andre oplysninger. Dette tjener både din interesse og vores interesse i at overholde de lovmæssige krav til udsendelse af nyhedsbreve (legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, litra f DSGVO). Opbevaringen på den sorte liste er ikke tidsbegrænset. Du kan gøre indsigelse mod opbevaring, hvis dine interesser vejer tungere end vores legitime interesse.

Indgåelse af en kontrakt om bestilt behandling

Vi har indgået en kontrakt om ordrebehandling med udbyderen af Mailjet og overholder fuldt ud de strenge krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder, når vi bruger Mailjet.

7. Plugins og værktøjer

YouTube med forbedret databeskyttelse

Dette websted indlejrer videoer fra YouTube. Operatøren af disse sider er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

Vi bruger YouTube i den udvidede databeskyttelsestilstand. Ifølge YouTube betyder denne tilstand, at YouTube ikke gemmer oplysninger om besøgende på dette websted, før de ser videoen. På den anden side er videregivelse af data til YouTube-partnere ikke nødvendigvis udelukket af den udvidede databeskyttelsesordning. YouTube - uanset om du ser en video eller ej - er således forbundet med Google DoubleClick-netværket.

Så snart du starter en YouTube-video på dette websted, oprettes der en forbindelse til YouTubes servere. Dette fortæller YouTube-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt. Hvis du er logget ind på din YouTube-konto, giver du YouTube mulighed for at tildele din surfadfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre dette ved at logge ud af din YouTube-konto.

Dertil kommer, at YouTube kan gemme forskellige cookies på din slutenhed, når du starter en video, eller anvende tilsvarende genkendelsesteknologier (f.eks. fingeraftryk af enheden). På denne måde kan YouTube få oplysninger om besøgende på dette websted. Disse oplysninger bruges bl.a. til at indsamle videostatistik, forbedre brugeroplevelsen og forhindre forsøg på svindel.

Hvis det er relevant, kan der udløses yderligere databehandlinger efter starten af en YouTube-video, som vi ikke har nogen kontrol over.

Brugen af YouTube sker for at præsentere vores online-tilbud på en tiltalende måde. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. I det omfang der er anmodet om et tilsvarende samtykke, foretages behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

For mere information om databeskyttelse hos YouTube kan du se deres privatlivspolitik på: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

Google Maps

Dette websted bruger kortlægningstjenesten Google Maps. Udbyderen er Google Ireland Limited ("Google"), Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland.

For at kunne bruge funktionerne i Google Maps er det nødvendigt at gemme din IP-adresse. Disse oplysninger overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Udbyderen af dette websted har ingen indflydelse på denne dataoverførsel.

Anvendelse af Google Maps er forbudt.

Brug af Google Maps er af hensyn til en tiltalende præsentation af vores online-tilbud og en nem lokalisering af de steder, som vi angiver på hjemmesiden. Dette udgør en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i DSGVO. Hvis der er anmodet om et tilsvarende samtykke, foretages behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra a, i DSGVO; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Datatatransmission til USA er baseret på EU-Kommissionens standardkontraktklausuler. Du kan finde flere oplysninger her: https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/ og https://privacy.google.com/businesses/gdprcontrollerterms/sccs/.

For yderligere oplysninger om, hvordan vi håndterer brugerdata, se Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://policies.google.com/privacy?hl=de.

8. Lyd- og videokonferencer

Databehandling

Et af de værktøjer, vi bruger til at kommunikere med vores kunder, er onlinekonferencer. De specifikke værktøjer, vi bruger, er anført nedenfor. Når du kommunikerer med os via video- eller audiokonferencer via internettet, indsamles og behandles dine personoplysninger af os og udbyderen af det pågældende konferencetool.

Konferenceværktøjerne indsamler dermed alle data, som du giver/indtaster for at bruge værktøjerne (e-mailadresse og/eller dit telefonnummer). Endvidere behandler konferencetoolene konferencens varighed, start og sluttidspunkt (tidspunkt) for deltagelse i konferencen, antal deltagere og andre "kontekstuelle oplysninger" vedrørende kommunikationsprocessen (metadata).

Dertil kommer, at konferencetoolene behandler alle data, som du oplyser/indtaster for at bruge værktøjerne (e-mail-adresse og/eller telefonnummer).

Dertil kommer, at udbyderen af værktøjet behandler alle de tekniske data, der er nødvendige for håndteringen af onlinekommunikationen. Dette omfatter især IP-adresser, MAC-adresser, enheds-id'er, enhedstype, operativsystemtype og -version, klientversion, kameratype, mikrofon eller højttaler og forbindelsestype.

Værktøjets udbyder behandler også alle tekniske data, der er nødvendige for at behandle onlinekommunikationen (metadata).

Hvis der udveksles, uploades eller på anden måde gøres indhold tilgængeligt i værktøjet, vil det også blive gemt på værktøjsudbydernes servere. Sådant indhold omfatter, men er ikke begrænset til, optagelser i skyen, chat/instantbeskeder, voicemails, uploadede billeder og videoer, filer, whiteboards og andre oplysninger, der deles under brug af tjenesten.

Bemærk venligst, at værktøjsudbydernes servere også gemmer sådant indhold.

Bemærk venligst, at vi ikke har fuld kontrol over de anvendte værktøjers databehandlinger. Vores muligheder er i høj grad baseret på den pågældende udbyders virksomhedspolitik. For yderligere oplysninger om konferenceværktøjernes databehandling henvises til de respektive værktøjers fortrolighedserklæringer, som vi har anført under denne tekst.

Formål og retsgrundlag

Konferenceværktøjerne bruges til at kommunikere med potentielle eller eksisterende aftalepartnere eller til at tilbyde visse tjenester til vores kunder (art. 6 stk. 1 p. 1 lit. b DSGVO). Desuden tjener brugen af værktøjerne til en generel forenkling og fremskyndelse af kommunikationen med os eller vores virksomhed (legitim interesse i henhold til art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). I det omfang der er anmodet om samtykke, anvendes de pågældende værktøjer på grundlag af dette samtykke; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes med virkning for fremtiden.

Lagringstid

De data, som vi indsamler direkte via video- og konferenceværktøjerne, slettes fra vores systemer, så snart du anmoder os om at slette dem, tilbagekalder dit samtykke til at gemme dem, eller når formålet med at gemme dataene ikke længere er relevant. Lagrede cookies forbliver på din terminalenhed, indtil du sletter dem. Lovpligtige opbevaringsperioder er ikke berørt.

Vi har ingen indflydelse på opbevaringsperioden for dine data, som opbevares af operatørerne af konferenceværktøjerne til deres egne formål. For nærmere oplysninger bedes du kontakte operatørerne af konferenceværktøjerne direkte.

Vejledata for konferencer

Vi bruger følgende konferenceværktøjer:

Jitsi Meet

Når du kommunikerer med os via Jitsi Meet, behandles alle data i forbindelse med denne kommunikationsproces udelukkende på vores servere (On Premise)

 

 

Denne oversættelse er kun til orientering. Kun den aktuelle tyske version er juridisk bindende.